Skoletilbud for kriminalitetstruede unge


 

Den lnterne Skole pa Småskolen Christianshede kan modtage kriminalitetstruede unge.

I Danmark er der et fald i antallet af unge, der bliver kriminelle, men der er stadig et stort behov for særlige tiltag for mange kriminalitetstruede børn og unge. Den lnterne Skole pa Småskolen Christianshede har årelange erfaringer med at støtte elever, der har udøvet void, begået hærværk, indbrud eller andet. Vi tilbyder en ny start, hvor vi ”nulstiller” alt omkring eleven, når han/hun kommer på skolen.

Vi fokuserer på den enkelte og dennes ressourcer og kikker fremad. Der kommer mange “aha” – oplevelser i samtidsorientering, når vi arbejder med eksempler, der viser konsekvenserne af at have pletter på straffeattesten.

Kommer den unge ind pa en skæv bane, mens han/hun går pa skolen, kan det være at vedkommende har brug for en pause, fx ved at komme pa et praktikophold, som skolen organiserer.

Kommer der tilbagefald, håndterer vi det. Vi tager samtaler med den unge og handler så i forhold til fremtiden og finder ud af, hvor faldgruberne kan være.

På vores spændende rejser rundt omkring og til sportsstævner åbnes øjnene for alle de muligheder, som et liv uden kriminalitet giver. Vi har også opnået gode resultater med kriminalitetstruede unge ved at have et tæt samarbejde i SSP gruppen.

Skoletilbud for kriminalitetstruede unge

Småskolen Christianshede

Christianshedevej 46
7441 Bording

info@christianshede.dk
tlf. 86 86 92 22
cvr nr. 10198844

Sikkerpost sendes til:
Helle@christianshede.dk
Charlotte@peterslyst.dk

Leder Charlotte Grønhøj
tlf. 51 15 51 90