Koncept


 

Konceptet er at drive en skole for børn og unge som i gennem deres interesse for dyr og natur kan komme til hægterne og komme godt videre i deres tilværelse – en broget barndom til trods. “Liv, lyst og lærdom” har været skolen slogan i mange år.

Kendetegnende for Småskolen Christianshede er dyr, natur og rejser. Vi har tradition for studierejser i Europa, men har også været i mange andre lande.

Småskolen Christianshede  er et sted, hvor voksne og unge sammen kan skabe et miljø med plads til at være sammen, at lære, at prøve sig frem, at tage ansvar for sig selv, hinanden og stedet med alt, som det byder på.

På stedet har vi kameler, æsler, parakitter og andre fugle, grise, kaniner, en python slange og mange andre dyr, som vi dels lærer om, dels passer sammen hver dag samt viser frem for besøgende. Dyreklassen tager også på besøg til børnehave- og skoleklasser og viser dyrene frem og fortæller om dem.

Opholdsdelen arbejder i forhold til KRAP konceptet, og skoledelen arbejder i forhold til en række pædagogiske principper kogt ned til praktisk-teoretisk-praktisk indlæring med en stærk understøttende undervisning.

Liv, lyst og lærdom!

Småskolen Christianshede

Christianshedevej 46
7441 Bording

info@christianshede.dk
tlf. 86 86 92 22
cvr nr. 10198844

Sikkerpost sendes til:
Helle@christianshede.dk
Charlotte@peterslyst.dk

Leder Charlotte Grønhøj
tlf. 51 15 51 90