Årets højdepunkter


 

For at give eleverne nogle gode oplevelser der styrker dem fagligt og socialt har vi i Årsprogrammet indlagt en række højdepunkter i løbet af skoleåret.

 

Efterårskoncert

I november deltager vi i en efterårskoncert hvor vi mødes med 4 andre skoler der hver fremfører deres forestilling med musik, digte, dans, billedkunst, trylleri, rap mv.

 

Sommerteater

I løbet af foråret sætter vi et teaterstykke op som vi spiller for forældre og for institutioner i Roskilde og omegn. I slutningen af maj mødes vi til sommerteater hvor mange børn, unge og voksne komme for at se hinanden spille teater. I de senere år har vi stillet op med teater inden for eventyr genren og med musik og sang som en del af forestillingen.

Sommerteaterstævnet bliver afholdt i Juelsminde

 

OL på Tvind

I starten af september drager skolen til Vestjylland hvor vi i løbet af nogle dage deltager i et stort anlagt sportsarrangement hvor vi mødes med børn, unge og voksne fra skoler der kommer fra hele landet. I to dage dyster vi med de ca. 500 fremmødte i mere end 50 discipliner – fra puslespil til øksekast og meget meget andet.

Der er noget for enhver og der er en god sund konkurrence mellem de skolerne. OL bliver afholdt på Tvind i Ulfborg.

 

OL på Tvind er et af de kulturelle højdepunkter på Roskilde Friskole.

OL på Tvind

OL på Tvind er et af de kulturelle højdepunkter på Roskilde Friskole.

OL på Tvind

⇐ Følg med i vores hverdag på facebook

Småskolen Christianshede

Christianshedevej 46
7441 Bording

info@christianshede.dk
tlf. 86 86 92 22
cvr nr. 10198844

Leder Charlotte Grønhøj
tlf. 50 85 92 22