Om Småskolen Christianshede


 

Småskolen Christianshede blev grundlagt af nyuddannede lærere fra Det Nødvendige Seminarium i 1979 og har været en del af interessefællesskabet Tvind lige siden den gang.

Småskolen Christianshede ligger smukt og tæt på den jyske højderyg omgivet af lyngmarker, skove og landbrug langs den gamle nedlagte ’skæve’ togbane mellem Silkeborg og Esbjerg, der nu er lagt om til rekreationssti.

Småskolen ligger i Christianshede Stationsby midt i mellem Ikast og Silkeborg, og er et af få opholdssteder i Midtjylland.

Småskolen Christianshede består af en opholdsdel og en skoledel for børn og unge med særlige behov i alderen 11 til 18 år. De har mulighed for at tage FSA9. Den specifikke målgruppe er børn og unge med omsorgssvigt, opmærksomhedsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser og udviklingshæmning, jf. Serviceloven §66 stk .1 nr. 5..

Småskolen Christianshede tilbyder også efterværnsforløb til unge, der har gavn af fortsat at være på stedet udover deres 18.år, jf SEL §76.

Småskolen Christianshede drives af en selvejende fond. Se vedtægterne her.

Småskolen blev godkendt som opholdssted midtjylland i 1986 og har fungeret som opholdssted og skoletilbud lige siden. Socialtilsyn Midt fører tilsyn med opholdsstedet.

Et dejligt opholdssted midtjylland.
Beliggenhed for opholdssted midtjylland, nærmere bestemt Christianshede Stationsby.
Beliggenhed for opholdssted midtjylland, nærmere bestemt Christianshede Stationsby.

Småskolen Christianshede

Christianshedevej 46
7441 Bording

info@christianshede.dk
tlf. 86 86 92 22
cvr nr. 10198844

Sikkerpost sendes til:
Helle@christianshede.dk
Charlotte@peterslyst.dk

Leder Charlotte Grønhøj
tlf. 51 15 51 90