Kære forælder


 

Jeres barn er elev på Småskolen Christianshede for at få lært meget nyt og for at få sig udviklet til at kunne klare sig godt i sit liv. Han eller hun skal have gode barne- og ungdomsår med oplevelser og samvær med andre.

Jeres barn får sin egen kontaktlærer, som også er jeres kontaktperson på skolen. Du er altid velkommen til at henvende dig – hellere en gang for meget end en gang for lidt. Vi sætter pris på dit samarbejde og feedback. Til tider er der behov for en tæt dialog med dig som forældre, netop for at skabe de bedste rammer for dit barn og de problemstillinger dit barn står overfor.

Vi glæder os til meget samvær med jer. I løbet af skoleåret vil vi invitere til forældredage og skoleafslutning – og du er ellers meget velkommen hvis du lige kommer forbi til en kop kaffe.

 

 

Småskolen Christianshede

Christianshedevej 46
7441 Bording

info@christianshede.dk
tlf. 86 86 92 22
cvr nr. 10198844

Sikkerpost sendes til:
Helle@christianshede.dk
Charlotte@peterslyst.dk

Leder Charlotte Grønhøj
tlf. 51 15 51 90